Ziyaret Saatleri ve Uyulması Gereken Kuralar
19 Ekim 2018

Değerli Misafirlerimiz;

Yatan hasta ziyaretlerinize yönelik olarak, hastalarımızın daha çabuk iyileşmelerini sağlamak, refakatçi ve ziyaretçilerimizi enfeksiyonlardan korumak ve daha konforlu bir sağlık bakımı sağlayabilmek için yapılan düzenlemeler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

1-Hastanemiz ziyaret saatleri her gün saat 13.00 ile 14.00 ve 18.00 ile 19.00 saatleri arasındadır.

2-Hastaneye çocuk ziyaretçi getirilmemesi rica olunur. 12 yaşından küçük çocuklar ziyaretçi olarak kabul edilemez.

3-Hastamızın sağlığı açısından sakınca doğurabilecek durumlarda, ziyaret ilgili hekimin iznine bağlıdır.

4-Hastaneye dışarıdan yiyecek, içecek getirmek hastalarımızın sağlığı açısından yasaktır.

5-4207 sayılı yasa gereğince hastanemizde sigara içmek yasaktır. Yasaya uymayanlar hakkında 4207 Sayılı Yasaya göre para cezası uygulanacaktır.

6-Refakatçiler hastanemizin vereceği refakatçi kartını taşımak, kurumumuzca istenildiği takdirde göstermek mecburiyetindedirler.

7-Refakat süresinin bitimi ya da hastanın taburcu olması durumunda refakat kartının mutlaka servis hemşiresine teslim edilmesi gerekmektedir.

8-Yatış sırasında her türlü değerli eşyaların hasta tarafından, kendi yakınına teslim edilmesi gerekmektedir. Ancak böyle bir olanağı olmayan hastalar, servis hemşiresinin de imzaladığı tutanak karşılığında eşyalarını hastanemiz güvenlik birimine emanet edebilmektedirler.
9-Hastane işleyiş ve düzeni ile ilgili her türlü sorularınızı, hastanız/hastalığınız hakkında öğrenmek istediğiniz her türlü bilgi için hekim ve hemşirenize başvurabilirsiniz.

10-Odanızın telefon numarası odanızdaki telefon makinesinin üzerine yazılıdır. Yakınlarınıza bildirmeniz halinde doğrudan aranabilirsiniz.

11-Hizmetlerimizle ilgili görüş, öneri, teşekkür ve şikayetlerinizi, idari katta bulacağınız Hasta Hakları İletişim Birimine yapabilirsiniz.

12-Hastane yönetmelik ve hükümlerine uymayan; binaya, cihazlara, eşyalara kasti zarar veren, yapılan uyarıları dikkate almayan hasta ve yakınlarından verdikleri zarar geri istenebilir.